Huizenprijzen en de huizenmarkt Veen in Veen

Begrijp de huizenprijzen in Veen Altena met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Veen Altena

Veen is een buurt in de wijk Veen en plaats Veen binnen de gemeente Altena. Deze buurt telt volgens het CBS 2.720 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Veen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 486.728 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 486.728
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Veen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Veen is 58 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Veen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Veen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Veen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Veen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Veen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Veen

In Veen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Veen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Veen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Woningen te koop Veen Altena

Wil je een huis kopen in Veen Altena? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Veen Altena . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Veen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Veen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Veen Altena.

Bekijk alle koopwoningen in Veen Altena. Zoek je huurwoning in Veen Altena? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Veen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Veen is 2.823 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.573 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Veen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Veen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Veen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Veen. De buurt zelf valt binnen de wijk Veen in de gemeente Altena.

Veen Verspreide huizen Veen