logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Andel in Andel

Begrijp de huizenprijzen in Andel Altena met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Andel

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Andel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Andel.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Andel. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Andel

In Andel wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Andel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Andel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Andel Altena

Starterswoningen in Andel Altena zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Andel Altena zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Andel Altena zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Andel Altena? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Andel Altena

Wil je een huis kopen in Andel Altena? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Andel Altena . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Andel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Andel.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Andel Altena.

Bekijk alle koopwoningen in Andel Altena. Zoek je huurwoning in Andel Altena? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden Andel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Andel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Andel

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Andel. De buurt zelf valt binnen de wijk Andel in de gemeente Altena.

Andel Verspreide huizen in buitengebied

Alle straten van Andel

Andel bestaat uit 1 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Straat
Gulderling