logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Alphen-Chaam

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Alphen-Chaam met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Alphen-Chaam

Alphen-Chaam is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 10.463 inwoners. Momenteel staan er 20 woningen te koop en zijn er recent 46 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Alphen-Chaam. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 379.615.

Woningen te koop 20
Woningen recent verkocht 46
Gemiddelde vraagprijs € 727.535
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 379.615
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Alphen-Chaam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Alphen-Chaam is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Alphen-Chaam moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Alphen-Chaam.

Woningen recent verkocht in Alphen-Chaam

Er zijn recent 46 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Alphen-Chaam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Alphen-Chaam.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Alphen-Chaam. Een eengezinswoning in Alphen-Chaam komt het meest (79%) voor. Daarna komt een villa met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Alphen-Chaam

In Alphen-Chaam wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Alphen-Chaam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Alphen-Chaam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Alphen-Chaam

Starterswoningen in gemeente Alphen-Chaam zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Alphen-Chaam zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Alphen-Chaam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Alphen-Chaam? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Alphen-Chaam

Wil je een huis kopen in gemeente Alphen-Chaam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Alphen-Chaam . Er staan momenteel 20 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Alphen-Chaam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Alphen-Chaam.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Alphen-Chaam. Zoek je huurwoning in gemeente Alphen-Chaam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Alphen-Chaam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Alphen-Chaam is 3.781 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.342 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Alphen-Chaam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Alphen-Chaam vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Alphen-Chaam

De gemeente Alphen-Chaam telt 6 plaatsen.

Alphen Bavel AC Chaam Galder Strijbeek Ulvenhout AC

Wijken van Alphen-Chaam

Alphen-Chaam bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.