De Huizenmarkt gemeente Alphen-Chaam (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Alphen-Chaam

Woningmarkt Alphen-Chaam

Alphen-Chaam is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 8.775 inwoners. Momenteel staan er 41 woningen te koop en zijn er recent 57 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Alphen-Chaam. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 379.615.

Woningen te koop 41
Woningen recent verkocht 57
Gemiddelde vraagprijs € 685.061
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 379.615
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Alphen-Chaam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Alphen-Chaam is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Alphen-Chaam moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Alphen-Chaam.

Woningen recent verkocht in Alphen-Chaam

Er zijn recent 57 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Alphen-Chaam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Alphen-Chaam.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Alphen-Chaam. Een eengezinswoning in Alphen-Chaam komt het meest (79%) voor. Daarna komt een villa met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Alphen-Chaam

In Alphen-Chaam wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Alphen-Chaam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Alphen-Chaam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Alphen-Chaam
Binnenring: Nederland

Alphen-Chaam waar ligt dat?

Woningen te koop Alphen-Chaam

Wil je een huis kopen in Alphen-Chaam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Alphen-Chaam . Er staan momenteel 41 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Alphen-Chaam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Alphen-Chaam.

Bekijk hier alle koopwoningen in Alphen-Chaam. Zoek je huurwoning in Alphen-Chaam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Alphen-Chaam

Starterswoningen in Alphen-Chaam zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Alphen-Chaam zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Alphen-Chaam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Alphen-Chaam? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Alphen-Chaam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Alphen-Chaam is 3.352 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.364 euro).

Leeftijden Alphen-Chaam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Alphen-Chaam vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Alphen-Chaam

De gemeente Alphen-Chaam telt 6 plaatsen.

Alphen Bavel AC Chaam Galder Strijbeek Ulvenhout AC

Alle wijken van Alphen-Chaam

Alphen-Chaam bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.