Alle woningmarktinfo Gemeente Alphen-Chaam

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Alphen-Chaam

Een eerste blik op Alphen-Chaam

Alphen-Chaam is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 8.775 inwoners. Momenteel staan er 32 woningen te koop en zijn er recent 43 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Alphen-Chaam. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 32
Woningen recent verkocht 43
Gemiddelde vraagprijs € 649.162
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Alphen-Chaam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Alphen-Chaam is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Alphen-Chaam moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Alphen-Chaam.

Woningen recent verkocht in Alphen-Chaam

Er zijn recent 43 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Alphen-Chaam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Alphen-Chaam.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Alphen-Chaam. Een eengezinswoning in Alphen-Chaam komt het meest (78%) voor. Daarna komt een villa met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Alphen-Chaam

In Alphen-Chaam wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Alphen-Chaam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Alphen-Chaam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Alphen-Chaam
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Alphen-Chaam

Wil je een huis kopen in Alphen-Chaam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Alphen-Chaam . Er staan momenteel 32 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Alphen-Chaam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Alphen-Chaam.

Zoek je huurwoning in Alphen-Chaam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Alphen-Chaam.

Huizenprijzen in Alphen-Chaam

Starterswoningen in Alphen-Chaam zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Alphen-Chaam zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Alphen-Chaam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Alphen-Chaam? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Alphen-Chaam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Alphen-Chaam is 3.192 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (3.169 euro).

Leeftijden Alphen-Chaam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Alphen-Chaam vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Alphen-Chaam

De gemeente Alphen-Chaam telt 6 plaatsen.

Alphen Bavel AC Chaam Galder Strijbeek Ulvenhout AC

Alle wijken van Alphen-Chaam

Alphen-Chaam bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen