De Huizenmarkt in Chaam (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Chaam

Woningmarkt Chaam

Chaam is een plaats in de gemeente Alphen-Chaam. Deze plaats telt volgens het CBS 8.775 inwoners. Momenteel staan er 17 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Chaam. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 776.309 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 17
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 776.309
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Chaam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Chaam is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Chaam moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Chaam.

Woningen recent verkocht in Chaam

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Chaam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Chaam.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Chaam. Een eengezinswoning in Chaam komt het meest (80%) voor. Daarna komt een villa met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Chaam

In Chaam wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Chaam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Chaam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Chaam
Binnenring: Nederland

Chaam waar ligt dat?

Woningen te koop Chaam

Wil je een huis kopen in Chaam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Chaam . Er staan momenteel 17 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Chaam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Chaam.

Bekijk hier alle koopwoningen in Chaam. Zoek je huurwoning in Chaam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Chaam

Starterswoningen in Chaam zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Chaam zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Chaam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Chaam? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Chaam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Chaam is 3.543 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.576 euro).

Leeftijden Chaam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Chaam vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Chaam

Chaam bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.