logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Chaam

Begrijp de huizenprijzen in Chaam met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Chaam

Chaam is een plaats in de gemeente Alphen-Chaam. Deze plaats telt volgens het CBS 10.463 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Chaam. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 848.939 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 848.939
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Chaam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Chaam is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Chaam moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Chaam.

Woningen recent verkocht in Chaam

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Chaam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Chaam.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Chaam. Een eengezinswoning in Chaam komt het meest (80%) voor. Daarna komt een villa met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Chaam

In Chaam wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Chaam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Chaam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Chaam

Starterswoningen in Chaam zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Chaam zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Chaam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Chaam? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Chaam

Wil je een huis kopen in Chaam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Chaam . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Chaam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Chaam.

Bekijk alle koopwoningen in Chaam. Zoek je huurwoning in Chaam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Chaam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Chaam is 3.352 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.442 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Chaam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Chaam vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Chaam

Chaam bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.