De Huizenmarkt in Galder (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Galder

Woningmarkt Galder

Galder is een plaats in de gemeente Alphen-Chaam. Deze plaats telt volgens het CBS 8.775 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Galder. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 739.534 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 739.534
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Galder

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Galder is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Galder moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Galder.

Woningen recent verkocht in Galder

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Galder. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Galder.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Galder. Een eengezinswoning in Galder komt het meest (80%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Galder

In Galder wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Galder

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Galder (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Galder
Binnenring: Nederland

Galder waar ligt dat?

Woningen te koop Galder

Wil je een huis kopen in Galder? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Galder . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Galder alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Galder.

Bekijk hier alle koopwoningen in Galder. Zoek je huurwoning in Galder? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Galder

Starterswoningen in Galder zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Galder zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Galder zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Galder? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Galder

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Galder is 3.962 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.612 euro).

Leeftijden Galder

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Galder vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Galder

Galder bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.