Galder in de gemeente Alphen-Chaam

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Galder

Een eerste blik op Galder

Galder is een plaats in de gemeente Alphen-Chaam. Deze plaats telt volgens het CBS 8.775 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Galder. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 523.372 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 523.372
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Galder

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Galder is 69 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Galder kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Galder

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Galder. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Galder.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Galder. Een eengezinswoning in Galder komt het meest (78%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Galder

In Galder wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Galder

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Galder (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Galder
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Galder

Wil je een huis kopen in Galder? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Galder . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Galder alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Galder.

Zoek je huurwoning in Galder? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Galder.

Huizenprijzen in Galder

Starterswoningen in Galder zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Galder zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Galder zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Galder? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Galder

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Galder is 3.255 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.922 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Galder is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Galder

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Galder vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Galder

Galder bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen