Huizenprijzen en de huizenmarkt in Bavel AC

Begrijp de huizenprijzen in Bavel AC met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bavel AC

Bavel AC is een plaats in de gemeente Alphen-Chaam. Deze plaats telt volgens het CBS 8.775 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bavel AC. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.139.770 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 1.139.770
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Bavel AC

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bavel AC is 43 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bavel AC kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Bavel AC

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bavel AC. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bavel AC.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Bavel AC. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bavel AC. Een woonboerderij in Bavel AC komt het meest (33%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bavel AC

In Bavel AC wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bavel AC

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bavel AC (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Bavel AC

Starterswoningen in Bavel AC zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bavel AC zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bavel AC zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bavel AC? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bavel AC

Wil je een huis kopen in Bavel AC? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bavel AC . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bavel AC alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bavel AC.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Bavel AC.

Bekijk alle koopwoningen in Bavel AC. Zoek je huurwoning in Bavel AC? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bavel AC

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bavel AC is 4.887 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.245 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bavel AC

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bavel AC vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Bavel AC

Bavel AC bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.