Bavel AC in de gemeente Alphen-Chaam

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Bavel AC

Een eerste blik op Bavel AC

Bavel AC is een plaats in de gemeente Alphen-Chaam. Deze plaats telt volgens het CBS 8.775 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Bavel AC. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 735.784 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 735.784
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Bavel AC

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bavel AC is 98 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bavel AC kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Bavel AC

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bavel AC. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bavel AC.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Bavel AC. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bavel AC. Een woonboerderij in Bavel AC komt het meest (67%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bavel AC

In Bavel AC wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Bavel AC

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Bavel AC (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bavel AC
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Bavel AC

Wil je een huis kopen in Bavel AC? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bavel AC. Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bavel AC alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bavel AC.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Bavel AC.

Huizenprijzen in Bavel AC

Starterswoningen in Bavel AC zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bavel AC zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bavel AC zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bavel AC? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bavel AC

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bavel AC is 3.136 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Bavel AC is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Bavel AC

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bavel AC vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Bavel AC

Bavel AC bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen