Ulvenhout AC in de gemeente Alphen-Chaam

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Ulvenhout AC

Een eerste blik op Ulvenhout AC

Ulvenhout AC is een plaats in de gemeente Alphen-Chaam. Deze plaats telt volgens het CBS 8.775 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Ulvenhout AC. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 892.169 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 892.169
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Ulvenhout AC

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ulvenhout AC is 45 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ulvenhout AC kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ulvenhout AC

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ulvenhout AC. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ulvenhout AC.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Ulvenhout AC. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ulvenhout AC. Een eengezinswoning in Ulvenhout AC komt het meest (36%) voor. Daarna komt een landhuis met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ulvenhout AC

In Ulvenhout AC wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Ulvenhout AC

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Ulvenhout AC (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ulvenhout AC
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Ulvenhout AC

Wil je een huis kopen in Ulvenhout AC? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ulvenhout AC . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ulvenhout AC alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ulvenhout AC.

Zoek je huurwoning in Ulvenhout AC? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Ulvenhout AC.

Huizenprijzen in Ulvenhout AC

Starterswoningen in Ulvenhout AC zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ulvenhout AC zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ulvenhout AC zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ulvenhout AC? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ulvenhout AC

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ulvenhout AC is 4.580 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Ulvenhout AC is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Ulvenhout AC

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ulvenhout AC vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Ulvenhout AC

Ulvenhout AC bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen