logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Huiswaard-1-Zuid in Alkmaar

Begrijp de huizenprijzen in Huiswaard-1-Zuid Alkmaar met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Huiswaard-1-Zuid Alkmaar

Huiswaard-1-Zuid is een buurt in de wijk Huiswaard en plaats Alkmaar binnen de gemeente Alkmaar. Deze buurt telt volgens het CBS 7.600 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Huiswaard-1-Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 368.822 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 368.822
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Huiswaard-1-Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Huiswaard-1-Zuid is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Huiswaard-1-Zuid moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Huiswaard-1-Zuid.

Woningen recent verkocht in Huiswaard-1-Zuid

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Huiswaard-1-Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Huiswaard-1-Zuid.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Huiswaard-1-Zuid. Een eengezinswoning in Huiswaard-1-Zuid komt het meest (52%) voor. Daarna komt een galerijflat met 45% het meest voor.

Gezinssamenstelling Huiswaard-1-Zuid

In Huiswaard-1-Zuid wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Huiswaard-1-Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Huiswaard-1-Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Huiswaard-1-Zuid

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Huiswaard-1-Zuid vergeleken met de Alkmaar en Nederland.

Huizenprijzen in Huiswaard-1-Zuid Alkmaar

Starterswoningen in Huiswaard-1-Zuid Alkmaar zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Huiswaard-1-Zuid Alkmaar zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Huiswaard-1-Zuid Alkmaar zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Huiswaard-1-Zuid Alkmaar? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Huiswaard-1-Zuid Alkmaar

Wil je een huis kopen in Huiswaard-1-Zuid Alkmaar? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Huiswaard-1-Zuid Alkmaar . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Huiswaard-1-Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Huiswaard-1-Zuid.

Bekijk alle koopwoningen in Huiswaard-1-Zuid Alkmaar. Zoek je huurwoning in Huiswaard-1-Zuid Alkmaar? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Huiswaard-1-Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Huiswaard-1-Zuid is 3.179 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.809 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Huiswaard-1-Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Huiswaard-1-Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Huiswaard-1-Zuid

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Huiswaard-1-Zuid. De buurt zelf valt binnen de wijk Huiswaard in de gemeente Alkmaar.

Huiswaard-1-Zuid Muiderwaard Huiswaard-2-West Huiswaard-2-Oost

Alle straten van Huiswaard-1-Zuid

Huiswaard-1-Zuid bestaat uit 12 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.