logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Huiswaard-2-West in Alkmaar

Begrijp de huizenprijzen in Huiswaard-2-West Alkmaar met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Huiswaard-2-West Alkmaar

Huiswaard-2-West is een buurt in de wijk Huiswaard en plaats Alkmaar binnen de gemeente Alkmaar. Deze buurt telt volgens het CBS 7.600 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Huiswaard-2-West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 291.361 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 291.361
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Huiswaard-2-West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Huiswaard-2-West is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Huiswaard-2-West moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Huiswaard-2-West.

Woningen recent verkocht in Huiswaard-2-West

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Huiswaard-2-West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Huiswaard-2-West.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Huiswaard-2-West. Een eengezinswoning in Huiswaard-2-West komt het meest (55%) voor. Daarna komt een maisonnette met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Huiswaard-2-West

In Huiswaard-2-West wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Huiswaard-2-West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Huiswaard-2-West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Huiswaard-2-West

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Huiswaard-2-West vergeleken met de Alkmaar en Nederland.

Huizenprijzen in Huiswaard-2-West Alkmaar

Starterswoningen in Huiswaard-2-West Alkmaar zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Huiswaard-2-West Alkmaar zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Huiswaard-2-West Alkmaar zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Huiswaard-2-West Alkmaar? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Huiswaard-2-West Alkmaar

Wil je een huis kopen in Huiswaard-2-West Alkmaar? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Huiswaard-2-West Alkmaar . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Huiswaard-2-West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Huiswaard-2-West.

Bekijk alle koopwoningen in Huiswaard-2-West Alkmaar. Zoek je huurwoning in Huiswaard-2-West Alkmaar? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Huiswaard-2-West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Huiswaard-2-West is 3.459 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.242 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Huiswaard-2-West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Huiswaard-2-West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Huiswaard-2-West

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Huiswaard-2-West. De buurt zelf valt binnen de wijk Huiswaard in de gemeente Alkmaar.

Huiswaard-1-Zuid Muiderwaard Huiswaard-2-West Huiswaard-2-Oost

Alle straten van Huiswaard-2-West

Huiswaard-2-West bestaat uit 7 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.