logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Muiderwaard in Alkmaar

Begrijp de huizenprijzen in Muiderwaard Alkmaar met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Muiderwaard Alkmaar

Muiderwaard is een buurt in de wijk Huiswaard en plaats Alkmaar binnen de gemeente Alkmaar. Deze buurt telt volgens het CBS 7.600 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Muiderwaard.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs niet bekend
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Muiderwaard

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Muiderwaard is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Muiderwaard

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Muiderwaard. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Muiderwaard.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Muiderwaard. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Muiderwaard. Een galerijflat in Muiderwaard komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Muiderwaard

In Muiderwaard wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Muiderwaard

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Muiderwaard (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Muiderwaard

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Muiderwaard vergeleken met de Alkmaar en Nederland.

Huizenprijzen in Muiderwaard Alkmaar

Starterswoningen in Muiderwaard Alkmaar zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Muiderwaard Alkmaar zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Muiderwaard Alkmaar zijn vrijwel niet beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Muiderwaard Alkmaar? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Muiderwaard Alkmaar

Wil je een huis kopen in Muiderwaard Alkmaar? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Muiderwaard Alkmaar . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Muiderwaard alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Muiderwaard.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Muiderwaard Alkmaar.

Bekijk alle koopwoningen in Muiderwaard Alkmaar. Zoek je huurwoning in Muiderwaard Alkmaar? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Muiderwaard

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Muiderwaard is 3.008 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Muiderwaard

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Muiderwaard vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Muiderwaard

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Muiderwaard. De buurt zelf valt binnen de wijk Huiswaard in de gemeente Alkmaar.

Huiswaard-1-Zuid Muiderwaard Huiswaard-2-West Huiswaard-2-Oost

Alle straten van Muiderwaard

Muiderwaard bestaat uit 1 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Straat
Muiderwaard