Huizenprijzen en de huizenmarkt in Foxwolde

Begrijp de huizenprijzen in Foxwolde met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Foxwolde

Foxwolde is een plaats in de gemeente Noordenveld. Deze plaats telt volgens het CBS 35.165 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Foxwolde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 434.095 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 434.095
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Foxwolde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Foxwolde is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Foxwolde kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Foxwolde

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Foxwolde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Foxwolde.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Foxwolde. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Foxwolde. Een woonboerderij in Foxwolde komt het meest (77%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Foxwolde

In Foxwolde wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Foxwolde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Foxwolde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Foxwolde

Starterswoningen in Foxwolde zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Foxwolde zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Foxwolde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Foxwolde? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Foxwolde

Wil je een huis kopen in Foxwolde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Foxwolde . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Foxwolde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Foxwolde.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Foxwolde.

Bekijk alle koopwoningen in Foxwolde. Zoek je huurwoning in Foxwolde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Foxwolde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Foxwolde is 2.693 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.986 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Foxwolde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Foxwolde vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Foxwolde

Foxwolde bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.