Aalsterweg 75-B

€ 235.000 k.k.

Aalsterweg 75-B 5615 CB Eindhoven

€ 235.000 k.k. Redelijke vraagprijs
Realistische woningwaarde € 228.000 - 242.000
Wonen 38 m2
Kamers 2

Wil jij ook wonen op loopafstand van het centrum van Eindhoven, aan de centraal gelegen Aalsterweg in Eindhoven? Dan is dit instapklare gezellige 2-kamer appartement met gezamenlijk balkon en berging echt iets voor jou!

Begane grond:

Entree/hal:
- Centrale entree met brievenbussen en bellentableau/intercom
- Trappenhuis
- Toegang tot de individuele bergingen

Eerste verdieping:

De eerste verdieping is bereikbaar via het trappenhuis. Via het terrasgedeelte (georiënteerd op het oosten) bereiken we de voordeur van het betreffende appartement.

U betreedt het appartement in de entree/hal welke toegang geeft tot de diverse vertrekken. In de hal is ook de intercom gesitueerd. Verder is de hal fraai afgewerkt met een keurige laminaatvloer,

De separate toiletruimte is keurig afgewerkt met een fonteintje. De ruimte is deels betegeld en afgewerkt met spuitwerk.

Slaapkamer:
Slaapkamer voorzien van een laminaatvloer en kastenwand. De slaapkamer geeft toegang tot de badkamer.

Badkamer:
Geheel betegelde badkamer voorzien van een inloopdouche en wastafel.

Woonkamer:Vanuit de hal komen we in de gezellige, zeer lichte L-vormige woonkamer die is voorzien van een keurig afwerkingsniveau met een fraaie laminaatvloer, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond.
Door de grote raampartijen aan de voorzijde van het complex, beschikt de woonkamer over veel daglichttoetreding (westen).

Keuken:
De keuken heeft een L-vormige opstelling en is voorzien van fornuis, afzuigkap en koelkast. Verder is er een bergkast met wasmachine en opstelling CV-installatie.

Fietsenberging
Op de begane grond (parterre) van het complex bevindt zich de inpandige (fietsen)berging.

Ligging
Het appartementencomplex is gelegen in het stadsdeel Stratum nabij het centrum van Eindhoven. De Aalsterweg vormt de verbindingsweg tussen de randweg van Eindhoven en het centrum. Het appartementencomplex ligt op korte afstand van het centrum en de voorzieningen. In de naaste omgeving zijn sportaccommodaties zoals een schaatsbaan, zwembad (De Tongelreep), manege, midgetgolf, etc. Tevens ligt op wandelafstand het landschapspark “De Genneper Parken”. Aan de Leenderweg bevindt zich het postkantoor en diverse supermarkten. Ook afvalcontainers en inzamelbakken zijn om de hoek. Daarnaast niet te vergeten het stadswandelpark aan de overkant van de straat.

Algemeen:
- Zeer centraal gelegen met alle gewenste voorzieningen in de nabijheid
- 5 Minuten fietsafstand van het centrum
- Diverse voorzieningen op loopafstand
- Moderne afwerking, instapklaar!
- Servicekosten bedragen € 123,15 per maand

TER INFORMATIE:
Deze informatie is met veel zorg samengesteld, maar omdat wij voor de inhoud ervan in belangrijke mate afhankelijk zijn van de informatie van derden, moet deze als indicatief worden beschouwd en kunnen hieraan derhalve geen rechten worden ontleend.

Deze afmetingen van deze woning zijn door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm berekend. Ondanks dat de berekening met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Tenzij anders is overeengekomen wordt in de koopakte een bepaling opgenomen waardoor de koper, tot zekerheid voor de nakoming van zijn verplichtingen, gehouden is binnen een bepaalde periode een bankgarantie te doen stellen dan wel een waarborgsom bij de notaris te storten ter grootte van 10% van de koopsom.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Kenmerken

Overdracht
Bouw
 • Soort appartement Galerijflat
 • Bouwjaar 1965
Energie
Oppervlakten & inhoud
 • Woonoppervlakte 38 m2
 • Inhoud 125 m3
Indeling
 • Aantal kamers 2 kamers
Buitenruimte
 • Ligging woning in het centrum
Onderhoud
 • Binnen Goed
 • Buiten Goed
Kadastrale gegevens
 • STRATUM D 6834

Actuele woningwaarde van Aalsterweg 75-B in Eindhoven

Realistische woningwaarde
€ 228.000 - 242.000 juni 2023

Verandering sinds mei
€ 1.000 (+0.42%)
Vooruitzicht 1 jaar
€ 234.400 (-2.33%)
Laatste koopsom

Wat is de geschatte verkoopprijs?

Check het Huispedia Waarderapport voor Aalsterweg 75-B en ontdek de verwachte verkoopprijs, interesse en het biedgedrag.

€ 000.000
Prijsontwikkeling en historie

“We zien dat de woningwaarde van Aalsterweg 75-B sinds mei is gestegen. We verwachten dat deze komend jaar weer gaat dalen. Wil je meer weten over de actuele verkoopwaarde, de lokale markt en toegang tot alle inzichten die alleen makelaars hebben? Bekijk het complete waarderapport .”

realtor
Bart Woningmarktexpert bij Huispedia
Waardebepaling op basis van
De waardebepaling van Aalsterweg 75-B is gemaakt op basis van vergelijkbare recente koopwoningen in de buurt. Log in om deze te kunnen bekijken.
Heb je geen Huispedia-account? Meld je gratis aan

Maandlasten Wat worden mijn maandlasten?

11,750
Je bedrag 800,- /mnd
Benieuwd hoeveel je maximaal kunt lenen?

Vergelijk 30+ hypotheekverstrekkers en bereken eenvoudig je maximale hypotheek. Zie zo direct wat je maximaal kunt lenen voor een woning.

Gemeente

Eindhoven


Geschatte belasting € 40,- /mnd

De getoonde cijfers zijn de gemiddelde voor de gemeente Eindhoven. Het geschatte totaalbedrag kan afwijken van de werkelijkheid. Dit is afhankelijk van de WOZ-waarde van Aalsterweg 75-B en het aantal bewoners.

Bekijk hier meer informatie over alle WOZ-waarden en OZB-tarieven van Eindhoven.

Geschatte kosten 21,- /mnd
 • 1 persoonAlleen
 • 2 persoonsSamen
 • klein gezinKlein gezin
 • Middel gezinMiddel gezin
 • Groot gezinGroot gezin
Geschatte kosten ,- /mnd
Geschatte kosten 25,95 /mnd
Geschatte kosten 100,- /mnd
Let op: Dit bedrag is een schatting. De precieze VvE-bijdrage voor Aalsterweg 75-B is nog niet bij ons bekend.

Bereikbaarheid De bereikbaarheid van Aalsterweg 75-B is redelijk tot goed.

Treinstation
7 min. fietsen
2,05 km
Bushalte
1 min. lopen
0,07 km
Centrum
6 min. fietsen
1,72 km
Snelweg afrit
4 min. rijden
2,27km
Supermarkt
4 min. lopen
0,27 km
Kinderopvang
8 min. lopen
0,59 km
Basisonderwijs
8 min. lopen
0,59 km
Voortgezetonderwijs
5 min. fietsen
1,35 km