De Huizenmarkt in Egmond aan den Hoef (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Egmond aan den Hoef

Woningmarkt Egmond aan den Hoef

Egmond aan den Hoef is een plaats in de gemeente Bergen (NH.). Deze plaats telt volgens het CBS 29.920 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Egmond aan den Hoef. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 646.359 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 23
Gemiddelde vraagprijs € 646.359
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Egmond aan den Hoef

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Egmond aan den Hoef is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Egmond aan den Hoef kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Egmond aan den Hoef

Er zijn recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Egmond aan den Hoef. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Egmond aan den Hoef.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Egmond aan den Hoef. Een eengezinswoning in Egmond aan den Hoef komt het meest (56%) voor. Daarna komt een galerijflat met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Egmond aan den Hoef

In Egmond aan den Hoef wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Egmond aan den Hoef

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Egmond aan den Hoef (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Egmond aan den Hoef
Binnenring: Nederland

Egmond aan den Hoef waar ligt dat?

Woningen te koop Egmond aan den Hoef

Wil je een huis kopen in Egmond aan den Hoef? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Egmond aan den Hoef . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Egmond aan den Hoef alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Egmond aan den Hoef.

Bekijk hier alle koopwoningen in Egmond aan den Hoef. Zoek je huurwoning in Egmond aan den Hoef? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Egmond aan den Hoef

Starterswoningen in Egmond aan den Hoef zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Egmond aan den Hoef zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Egmond aan den Hoef zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Egmond aan den Hoef? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Egmond aan den Hoef

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Egmond aan den Hoef is 4.054 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.242 euro).

Leeftijden Egmond aan den Hoef

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Egmond aan den Hoef vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Egmond aan den Hoef

Egmond aan den Hoef bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.