Huizenprijzen en de huizenmarkt in Een

Begrijp de huizenprijzen in Een met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Een

Een is een plaats in de gemeente Noordenveld. Deze plaats telt volgens het CBS 35.165 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Een. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 523.938 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 523.938
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Een

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Een is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Een moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Een.

Woningen recent verkocht in Een

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Een. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Een.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Een. Een eengezinswoning in Een komt het meest (65%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Een

In Een wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Een

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Een (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Een

Starterswoningen in Een zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Een zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Een zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Een? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Een

Wil je een huis kopen in Een? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Een . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Een alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Een.

Bekijk alle koopwoningen in Een. Zoek je huurwoning in Een? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Een

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Een is 3.012 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.206 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Een

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Een vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Een

Een bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.