Huizenprijzen en de huizenmarkt in Driehuizen

Begrijp de huizenprijzen in Driehuizen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Driehuizen

Driehuizen is een plaats in de gemeente Alkmaar. Deze plaats telt volgens het CBS 102.030 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Driehuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 978.860 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 978.860
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Driehuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Driehuizen is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Driehuizen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Driehuizen.

Woningen recent verkocht in Driehuizen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Driehuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Driehuizen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Driehuizen. Een eengezinswoning in Driehuizen komt het meest (72%) voor. Daarna komt een herenhuis met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Driehuizen

In Driehuizen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Driehuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Driehuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Driehuizen

Starterswoningen in Driehuizen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Driehuizen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Driehuizen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Driehuizen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Driehuizen

Wil je een huis kopen in Driehuizen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Driehuizen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Driehuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Driehuizen.

Bekijk alle koopwoningen in Driehuizen. Zoek je huurwoning in Driehuizen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Driehuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Driehuizen is 4.857 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.334 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Driehuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Driehuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Driehuizen

Driehuizen bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.