logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Driehuis NH

Begrijp de huizenprijzen in Driehuis NH met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Driehuis NH

Driehuis NH is een plaats in de gemeente Velsen. Deze plaats telt volgens het CBS 68.790 inwoners. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Driehuis NH. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 701.987 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 19
Gemiddelde vraagprijs € 701.987
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Driehuis NH

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Driehuis NH is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Driehuis NH moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Driehuis NH.

Woningen recent verkocht in Driehuis NH

Er zijn recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Driehuis NH. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Driehuis NH.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Driehuis NH. Een eengezinswoning in Driehuis NH komt het meest (67%) voor. Daarna komt een portiekflat met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Driehuis NH

In Driehuis NH wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Driehuis NH

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Driehuis NH (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Driehuis NH

Starterswoningen in Driehuis NH zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Driehuis NH zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Driehuis NH zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Driehuis NH? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Driehuis NH

Wil je een huis kopen in Driehuis NH? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Driehuis NH . Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Driehuis NH alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Driehuis NH.

Bekijk alle koopwoningen in Driehuis NH. Zoek je huurwoning in Driehuis NH? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Driehuis NH

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Driehuis NH is 5.492 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (5.460 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Driehuis NH

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Driehuis NH vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Driehuis NH

Driehuis NH bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.