De Huizenmarkt in Driehuis NH (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Driehuis NH

Woningmarkt Driehuis NH

Driehuis NH is een plaats in de gemeente Velsen. Deze plaats telt volgens het CBS 73.330 inwoners. Momenteel staan er 16 woningen te koop en zijn er recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Driehuis NH. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 654.704 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 16
Woningen recent verkocht 22
Gemiddelde vraagprijs € 654.704
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Driehuis NH

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Driehuis NH is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Driehuis NH moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Driehuis NH.

Woningen recent verkocht in Driehuis NH

Er zijn recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Driehuis NH. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Driehuis NH.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Driehuis NH. Een eengezinswoning in Driehuis NH komt het meest (67%) voor. Daarna komt een portiekflat met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Driehuis NH

In Driehuis NH wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Driehuis NH

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Driehuis NH (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Driehuis NH
Binnenring: Nederland

Driehuis NH waar ligt dat?

Woningen te koop Driehuis NH

Wil je een huis kopen in Driehuis NH? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Driehuis NH . Er staan momenteel 16 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Driehuis NH alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Driehuis NH.

Bekijk hier alle koopwoningen in Driehuis NH. Zoek je huurwoning in Driehuis NH? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Driehuis NH

Starterswoningen in Driehuis NH zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Driehuis NH zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Driehuis NH zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Driehuis NH? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Driehuis NH

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Driehuis NH is 5.460 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.511 euro).

Leeftijden Driehuis NH

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Driehuis NH vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Driehuis NH

Driehuis NH bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.