logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Velserbroek in Velserbroek

Begrijp de huizenprijzen in Velserbroek Velsen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Velserbroek Velsen

Velserbroek is een wijk in de plaats Velserbroek binnen de gemeente Velsen. Deze wijk telt volgens het CBS 14.935 inwoners. Momenteel staan er 16 woningen te koop en zijn er recent 42 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Velserbroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 525.796 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 16
Woningen recent verkocht 42
Gemiddelde vraagprijs € 525.796
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Velserbroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Velserbroek is 12 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Velserbroek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Velserbroek.

Woningen recent verkocht in Velserbroek

Er zijn recent 42 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Velserbroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Velserbroek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Velserbroek. Een eengezinswoning in Velserbroek komt het meest (58%) voor. Daarna komt een portiekflat met 28% het meest voor.

Gezinssamenstelling Velserbroek

In Velserbroek wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Velserbroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Velserbroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Velserbroek

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Velserbroek vergeleken met de Velsen en Nederland.

Huizenprijzen in Velserbroek Velsen

Starterswoningen in Velserbroek Velsen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Velserbroek Velsen zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Velserbroek Velsen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Velserbroek Velsen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Velserbroek Velsen

Wil je een huis kopen in Velserbroek Velsen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Velserbroek Velsen . Er staan momenteel 16 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Velserbroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Velserbroek.

Bekijk alle koopwoningen in Velserbroek Velsen. Zoek je huurwoning in Velserbroek Velsen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Velserbroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Velserbroek is 4.549 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.227 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Velserbroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Velserbroek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Velserbroek

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Velserbroek? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Velserbroek

Hofgeest Maadbuurt Weidbuurt Pijlkruidbuurt Florarondebuurt Bastionbuurt Springerbuurt Tjotterbuurt Westbroekbuurt