logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt IJmuiden-Zuid in IJmuiden

Begrijp de huizenprijzen in IJmuiden-Zuid Velsen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in IJmuiden-Zuid Velsen

IJmuiden-Zuid is een wijk in de plaats IJmuiden binnen de gemeente Velsen. Deze wijk telt volgens het CBS 8.525 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in IJmuiden-Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 363.848 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 30
Gemiddelde vraagprijs € 363.848
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in IJmuiden-Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in IJmuiden-Zuid is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in IJmuiden-Zuid moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in IJmuiden-Zuid.

Woningen recent verkocht in IJmuiden-Zuid

Er zijn recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in IJmuiden-Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond IJmuiden-Zuid.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in IJmuiden-Zuid. Een eengezinswoning in IJmuiden-Zuid komt het meest (41%) voor. Daarna komt een maisonnette met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling IJmuiden-Zuid

In IJmuiden-Zuid wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat IJmuiden-Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van IJmuiden-Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers IJmuiden-Zuid

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van IJmuiden-Zuid vergeleken met de Velsen en Nederland.

Huizenprijzen in IJmuiden-Zuid Velsen

Starterswoningen in IJmuiden-Zuid Velsen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in IJmuiden-Zuid Velsen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in IJmuiden-Zuid Velsen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in IJmuiden-Zuid Velsen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop IJmuiden-Zuid Velsen

Wil je een huis kopen in IJmuiden-Zuid Velsen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in IJmuiden-Zuid Velsen . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in IJmuiden-Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in IJmuiden-Zuid.

Bekijk alle koopwoningen in IJmuiden-Zuid Velsen. Zoek je huurwoning in IJmuiden-Zuid Velsen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in IJmuiden-Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in IJmuiden-Zuid is 4.076 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.763 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden IJmuiden-Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in IJmuiden-Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in IJmuiden-Zuid

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in IJmuiden-Zuid? Ontdek ook de buurten binnen de wijk IJmuiden-Zuid

Tussenbeeksbuurt Vogelbuurt Bomenbuurt Velseroord Paterskerkbuurt Schildersbuurt Rivierenbuurt