Huizenprijzen en de huizenmarkt in Deelen

Begrijp de huizenprijzen in Deelen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Deelen

Deelen is een plaats in de gemeente Ede. Deze plaats telt volgens het CBS 111.120 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Deelen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.595.000 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 1.595.000
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Deelen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Deelen is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Deelen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Deelen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Deelen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Deelen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Deelen. Een villa in Deelen komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Deelen

In Deelen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Deelen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Deelen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Deelen

Starterswoningen in Deelen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Deelen zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Deelen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Deelen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Deelen

Wil je een huis kopen in Deelen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Deelen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Deelen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Deelen.

Bekijk alle koopwoningen in Deelen. Zoek je huurwoning in Deelen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Deelen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Deelen is 4.637 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Deelen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Deelen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Deelen

Deelen bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.