logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in De Westereen

Begrijp de huizenprijzen in De Westereen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in De Westereen

De Westereen is een plaats in de gemeente Dantumadiel. Deze plaats telt volgens het CBS 19.194 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Westereen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 369.143 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 369.143
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in De Westereen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Westereen is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Westereen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Westereen.

Woningen recent verkocht in De Westereen

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Westereen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Westereen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Westereen. Een eengezinswoning in De Westereen komt het meest (92%) voor. Daarna komt een bungalow met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Westereen

In De Westereen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Westereen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Westereen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in De Westereen

Starterswoningen in De Westereen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Westereen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Westereen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in De Westereen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop De Westereen

Wil je een huis kopen in De Westereen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Westereen . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Westereen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Westereen.

Bekijk alle koopwoningen in De Westereen. Zoek je huurwoning in De Westereen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in De Westereen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Westereen is 3.041 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.434 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden De Westereen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Westereen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van De Westereen

De Westereen bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.