De Huizenmarkt in De Westereen (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in De Westereen

Woningmarkt De Westereen

De Westereen is een plaats in de gemeente Dantumadiel. Deze plaats telt volgens het CBS 18.905 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Westereen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 326.784 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 326.784
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in De Westereen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Westereen is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Westereen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Westereen.

Woningen recent verkocht in De Westereen

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Westereen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Westereen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Westereen. Een eengezinswoning in De Westereen komt het meest (91%) voor. Daarna komt een bungalow met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Westereen

In De Westereen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Westereen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Westereen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Westereen
Binnenring: Nederland

De Westereen waar ligt dat?

Woningen te koop De Westereen

Wil je een huis kopen in De Westereen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Westereen . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Westereen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Westereen.

Bekijk hier alle koopwoningen in De Westereen. Zoek je huurwoning in De Westereen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in De Westereen

Starterswoningen in De Westereen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Westereen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Westereen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Westereen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Westereen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Westereen is 2.272 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.193 euro).

Leeftijden De Westereen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Westereen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van De Westereen

De Westereen bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.