Huizenprijzen en de huizenmarkt in De Steeg

Begrijp de huizenprijzen in De Steeg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in De Steeg

De Steeg is een plaats in de gemeente Rheden. Deze plaats telt volgens het CBS 43.525 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Steeg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 577.023 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 577.023
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in De Steeg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Steeg is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Steeg kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in De Steeg

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Steeg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Steeg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Steeg. Een eengezinswoning in De Steeg komt het meest (57%) voor. Daarna komt een villa met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Steeg

In De Steeg wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Steeg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Steeg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in De Steeg

Starterswoningen in De Steeg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Steeg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Steeg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in De Steeg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop De Steeg

Wil je een huis kopen in De Steeg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Steeg . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Steeg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Steeg.

Bekijk alle koopwoningen in De Steeg. Zoek je huurwoning in De Steeg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in De Steeg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Steeg is 3.816 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.447 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden De Steeg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Steeg vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van De Steeg

De Steeg bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.