De Steeg in de gemeente Rheden

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in De Steeg

Een eerste blik op De Steeg

De Steeg is een plaats in de gemeente Rheden. Deze plaats telt volgens het CBS 43.525 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in De Steeg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 613.425 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 613.425
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in De Steeg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Steeg is 63 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Steeg kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in De Steeg

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Steeg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Steeg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Steeg. Een eengezinswoning in De Steeg komt het meest (51%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Steeg

In De Steeg wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat De Steeg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van De Steeg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Steeg
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in De Steeg

Wil je een huis kopen in De Steeg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Steeg. Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Steeg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Steeg.

Huizenprijzen in De Steeg

Starterswoningen in De Steeg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Steeg zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Steeg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Steeg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Steeg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Steeg is 2.500 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.305 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in De Steeg is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden De Steeg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Steeg vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van De Steeg

De Steeg bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen