Huizenprijzen en de huizenmarkt in De Rijp

Begrijp de huizenprijzen in De Rijp met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in De Rijp

De Rijp is een plaats in de gemeente Alkmaar. Deze plaats telt volgens het CBS 102.030 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Rijp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 656.906 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 20
Gemiddelde vraagprijs € 656.906
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in De Rijp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Rijp is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Rijp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Rijp.

Woningen recent verkocht in De Rijp

Er zijn recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Rijp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Rijp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Rijp. Een eengezinswoning in De Rijp komt het meest (68%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Rijp

In De Rijp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Rijp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Rijp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in De Rijp

Starterswoningen in De Rijp zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in De Rijp zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Rijp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in De Rijp? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop De Rijp

Wil je een huis kopen in De Rijp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Rijp . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Rijp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Rijp.

Bekijk alle koopwoningen in De Rijp. Zoek je huurwoning in De Rijp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in De Rijp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Rijp is 4.460 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.874 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden De Rijp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Rijp vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van De Rijp

De Rijp bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.