Huizenprijzen en de huizenmarkt in De Glind

Begrijp de huizenprijzen in De Glind met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in De Glind

De Glind is een plaats in de gemeente Barneveld. Deze plaats telt volgens het CBS 62.695 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Glind. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 405.719 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 405.719
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in De Glind

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Glind is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Glind moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Glind.

Woningen recent verkocht in De Glind

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Glind. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Glind.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in De Glind. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Glind. Een eengezinswoning in De Glind komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Glind

In De Glind wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Glind

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Glind (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in De Glind

Starterswoningen in De Glind zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Glind zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Glind zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in De Glind? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop De Glind

Wil je een huis kopen in De Glind? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Glind . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in De Glind alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Glind.

Bekijk alle koopwoningen in De Glind. Zoek je huurwoning in De Glind? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in De Glind

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Glind is 2.957 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.469 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden De Glind

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Glind vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van De Glind

De Glind bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.