logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in De Cocksdorp

Begrijp de huizenprijzen in De Cocksdorp met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in De Cocksdorp

De Cocksdorp is een plaats in de gemeente Texel. Deze plaats telt volgens het CBS 13.979 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Cocksdorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 624.427 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 624.427
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in De Cocksdorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Cocksdorp is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Cocksdorp kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in De Cocksdorp

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Cocksdorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Cocksdorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Cocksdorp. Een eengezinswoning in De Cocksdorp komt het meest (71%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Cocksdorp

In De Cocksdorp wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Cocksdorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Cocksdorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in De Cocksdorp

Starterswoningen in De Cocksdorp zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Cocksdorp zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Cocksdorp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in De Cocksdorp? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop De Cocksdorp

Wil je een huis kopen in De Cocksdorp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Cocksdorp . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Cocksdorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Cocksdorp.

Bekijk alle koopwoningen in De Cocksdorp. Zoek je huurwoning in De Cocksdorp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in De Cocksdorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Cocksdorp is 4.419 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.078 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden De Cocksdorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Cocksdorp vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van De Cocksdorp

De Cocksdorp bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.