De Huizenmarkt in De Cocksdorp (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in De Cocksdorp

Woningmarkt De Cocksdorp

De Cocksdorp is een plaats in de gemeente Texel. Deze plaats telt volgens het CBS 13.580 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Cocksdorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 629.683 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 629.683
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in De Cocksdorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Cocksdorp is 59 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Cocksdorp kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in De Cocksdorp

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Cocksdorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Cocksdorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Cocksdorp. Een eengezinswoning in De Cocksdorp komt het meest (73%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Cocksdorp

In De Cocksdorp wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Cocksdorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Cocksdorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Cocksdorp
Binnenring: Nederland

De Cocksdorp waar ligt dat?

Woningen te koop De Cocksdorp

Wil je een huis kopen in De Cocksdorp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Cocksdorp . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Cocksdorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Cocksdorp.

Bekijk hier alle koopwoningen in De Cocksdorp. Zoek je huurwoning in De Cocksdorp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in De Cocksdorp

Starterswoningen in De Cocksdorp zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Cocksdorp zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Cocksdorp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Cocksdorp? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Cocksdorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Cocksdorp is 4.078 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.206 euro).

Leeftijden De Cocksdorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Cocksdorp vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van De Cocksdorp

De Cocksdorp bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.