De Huizenmarkt in Buitenpost (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Buitenpost

Woningmarkt Buitenpost

Buitenpost is een plaats in de gemeente Achtkarspelen. Deze plaats telt volgens het CBS 32.610 inwoners. Momenteel staan er 16 woningen te koop en zijn er recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitenpost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 348.578 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 16
Woningen recent verkocht 23
Gemiddelde vraagprijs € 348.578
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Buitenpost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitenpost is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitenpost moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Buitenpost.

Woningen recent verkocht in Buitenpost

Er zijn recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitenpost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitenpost.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitenpost. Een eengezinswoning in Buitenpost komt het meest (83%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitenpost

In Buitenpost wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitenpost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitenpost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Buitenpost
Binnenring: Nederland

Buitenpost waar ligt dat?

Woningen te koop Buitenpost

Wil je een huis kopen in Buitenpost? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitenpost . Er staan momenteel 16 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitenpost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitenpost.

Bekijk hier alle koopwoningen in Buitenpost. Zoek je huurwoning in Buitenpost? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Buitenpost

Starterswoningen in Buitenpost zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Buitenpost zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitenpost zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Buitenpost? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Buitenpost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitenpost is 2.760 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.500 euro).

Leeftijden Buitenpost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitenpost vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Buitenpost

Buitenpost bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.