logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Buchten

Begrijp de huizenprijzen in Buchten met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Buchten

Buchten is een plaats in de gemeente Sittard-Geleen. Deze plaats telt volgens het CBS 92.234 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buchten. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 363.024 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 363.024
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Buchten

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buchten is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buchten moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Buchten.

Woningen recent verkocht in Buchten

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buchten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buchten.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buchten. Een eengezinswoning in Buchten komt het meest (75%) voor. Daarna komt een portiekflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buchten

In Buchten wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buchten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buchten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Buchten

Starterswoningen in Buchten zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Buchten zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buchten zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Buchten? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Buchten

Wil je een huis kopen in Buchten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buchten . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buchten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buchten.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Buchten.

Bekijk alle koopwoningen in Buchten. Zoek je huurwoning in Buchten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Buchten

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buchten is 2.227 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.138 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Buchten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buchten vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Buchten

Buchten bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.