De Huizenmarkt in Breezand (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Breezand

Woningmarkt Breezand

Breezand is een plaats in de gemeente Hollands Kroon. Deze plaats telt volgens het CBS 47.700 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Breezand. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 463.553 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 463.553
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Breezand

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Breezand is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Breezand moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Breezand.

Woningen recent verkocht in Breezand

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Breezand. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Breezand.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Breezand. Een eengezinswoning in Breezand komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Breezand

In Breezand wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Breezand

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Breezand (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Breezand
Binnenring: Nederland

Breezand waar ligt dat?

Woningen te koop Breezand

Wil je een huis kopen in Breezand? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Breezand . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Breezand alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Breezand.

Bekijk hier alle koopwoningen in Breezand. Zoek je huurwoning in Breezand? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Breezand

Starterswoningen in Breezand zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Breezand zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Breezand zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Breezand? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Breezand

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Breezand is 3.115 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.207 euro).

Leeftijden Breezand

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Breezand vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Breezand

Breezand bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.