Alle woningmarktinfo Breezand in gemeente Hollands Kroon

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Breezand

Een eerste blik op Breezand

Breezand is een plaats in de gemeente Hollands Kroon. Deze plaats telt volgens het CBS 47.700 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Breezand. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 393.523 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 393.523
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Breezand

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Breezand is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Breezand moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Breezand.

Woningen recent verkocht in Breezand

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Breezand. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Breezand.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Breezand. Een eengezinswoning in Breezand komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Breezand

In Breezand wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Breezand

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Breezand (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Breezand
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Breezand

Wil je een huis kopen in Breezand? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Breezand . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Breezand alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Breezand.

Zoek je huurwoning in Breezand? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Breezand.

Huizenprijzen in Breezand

Starterswoningen in Breezand zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Breezand zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Breezand zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Breezand? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Breezand

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Breezand is 2.548 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.863 euro).

Leeftijden Breezand

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Breezand vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Breezand

Breezand bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen