logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Breezand

Begrijp de huizenprijzen in Breezand met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Breezand

Breezand is een plaats in de gemeente Hollands Kroon. Deze plaats telt volgens het CBS 49.431 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Breezand. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 457.905 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 20
Gemiddelde vraagprijs € 457.905
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Breezand

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Breezand is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Breezand moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Breezand.

Woningen recent verkocht in Breezand

Er zijn recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Breezand. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Breezand.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Breezand. Een eengezinswoning in Breezand komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Breezand

In Breezand wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Breezand

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Breezand (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Breezand

Starterswoningen in Breezand zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Breezand zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Breezand zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Breezand? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Breezand

Wil je een huis kopen in Breezand? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Breezand . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Breezand alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Breezand.

Bekijk alle koopwoningen in Breezand. Zoek je huurwoning in Breezand? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Breezand

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Breezand is 3.517 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.200 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Breezand

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Breezand vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Breezand

Breezand bestaat uit 20 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.