Koopwoningen in Breezand

Bekijk alle 8 woningen te koop in Breezand. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Breezand die je zoekt.

Makelaars in Breezand

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Breezand? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Breezand. Een koopwoning bezichtigen in Breezand? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Breezand

Er staan 8 woningen te koop in Breezand die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Breezand.

Huis te koop in Breezand

Breezand is een plaats in de gemeente Hollands Kroon binnen de provincie Noord-Holland. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Breezand ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Breezand. Kan je jouw woning niet vinden in Breezand? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Breezand op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Breezand? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Breezand! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Breezand, koophuizen Breezand of 4 kamer woningen Breezand.
Instellingen zijn opgeslagen