logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Beesel

Begrijp de huizenprijzen in Beesel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Beesel

Beesel is een plaats in de gemeente Beesel. Deze plaats telt volgens het CBS 13.449 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beesel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 490.378 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 490.378
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Beesel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beesel is 41 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beesel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Beesel

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beesel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beesel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beesel. Een eengezinswoning in Beesel komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beesel

In Beesel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beesel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beesel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Beesel

Starterswoningen in Beesel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Beesel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beesel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Beesel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Beesel

Wil je een huis kopen in Beesel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beesel . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beesel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beesel.

Bekijk alle koopwoningen in Beesel. Zoek je huurwoning in Beesel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Beesel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beesel is 2.904 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.671 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Beesel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beesel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Beesel

Beesel bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.