De Huizenmarkt gemeente Beesel (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Beesel

Woningmarkt Beesel

Beesel is een gemeente in de provincie Limburg. Deze gemeente telt volgens het CBS 13.440 inwoners. Momenteel staan er 41 woningen te koop en zijn er recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beesel. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 41
Woningen recent verkocht 26
Gemiddelde vraagprijs € 393.305
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Beesel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beesel is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beesel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Beesel.

Woningen recent verkocht in Beesel

Er zijn recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beesel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beesel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beesel. Een eengezinswoning in Beesel komt het meest (77%) voor. Daarna komt een penthouse met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beesel

In Beesel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beesel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beesel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Beesel
Binnenring: Nederland

Beesel waar ligt dat?

Woningen te koop Beesel

Wil je een huis kopen in Beesel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beesel . Er staan momenteel 41 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beesel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beesel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Beesel. Zoek je huurwoning in Beesel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Beesel

Starterswoningen in Beesel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Beesel zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beesel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Beesel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Beesel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beesel is 2.471 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.408 euro).

Leeftijden Beesel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beesel vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Beesel

De gemeente Beesel telt 2 plaatsen.

Beesel Reuver

Alle wijken van Beesel

Beesel bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.