logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Beesel

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Beesel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Beesel

Beesel is een gemeente in de provincie Limburg. Deze gemeente telt volgens het CBS 13.449 inwoners. Momenteel staan er 19 woningen te koop en zijn er recent 50 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beesel. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 238.974.

Woningen te koop 19
Woningen recent verkocht 50
Gemiddelde vraagprijs € 428.707
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 238.974
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Beesel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beesel is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beesel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Beesel.

Woningen recent verkocht in Beesel

Er zijn recent 50 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beesel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beesel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beesel. Een eengezinswoning in Beesel komt het meest (77%) voor. Daarna komt een penthouse met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beesel

In Beesel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beesel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beesel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Beesel

Starterswoningen in gemeente Beesel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Beesel zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Beesel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Beesel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Beesel

Wil je een huis kopen in gemeente Beesel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Beesel . Er staan momenteel 19 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beesel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beesel.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Beesel. Zoek je huurwoning in gemeente Beesel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Beesel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beesel is 2.760 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.531 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Beesel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beesel vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Beesel

De gemeente Beesel telt 2 plaatsen.

Beesel Reuver

Wijken van Beesel

Beesel bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.