De Huizenmarkt in Barsingerhorn (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Barsingerhorn

Woningmarkt Barsingerhorn

Barsingerhorn is een plaats in de gemeente Hollands Kroon. Deze plaats telt volgens het CBS 47.700 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Barsingerhorn. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 620.292 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 620.292
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Barsingerhorn

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Barsingerhorn is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Barsingerhorn kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Barsingerhorn

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Barsingerhorn. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Barsingerhorn.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Barsingerhorn. Een eengezinswoning in Barsingerhorn komt het meest (61%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Barsingerhorn

In Barsingerhorn wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Barsingerhorn

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Barsingerhorn (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Barsingerhorn
Binnenring: Nederland

Barsingerhorn waar ligt dat?

Woningen te koop Barsingerhorn

Wil je een huis kopen in Barsingerhorn? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Barsingerhorn . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Barsingerhorn alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Barsingerhorn.

Bekijk hier alle koopwoningen in Barsingerhorn. Zoek je huurwoning in Barsingerhorn? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Barsingerhorn

Starterswoningen in Barsingerhorn zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Barsingerhorn zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Barsingerhorn zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Barsingerhorn? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Barsingerhorn

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Barsingerhorn is 3.764 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.398 euro).

Leeftijden Barsingerhorn

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Barsingerhorn vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Barsingerhorn

Barsingerhorn bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.