logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Barsingerhorn

Begrijp de huizenprijzen in Barsingerhorn met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Barsingerhorn

Barsingerhorn is een plaats in de gemeente Hollands Kroon. Deze plaats telt volgens het CBS 49.431 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Barsingerhorn. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 785.952 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 785.952
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Barsingerhorn

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Barsingerhorn is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Barsingerhorn kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Barsingerhorn

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Barsingerhorn. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Barsingerhorn.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Barsingerhorn. Een eengezinswoning in Barsingerhorn komt het meest (63%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Barsingerhorn

In Barsingerhorn wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Barsingerhorn

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Barsingerhorn (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Barsingerhorn

Starterswoningen in Barsingerhorn zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Barsingerhorn zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Barsingerhorn zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Barsingerhorn? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Barsingerhorn

Wil je een huis kopen in Barsingerhorn? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Barsingerhorn . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Barsingerhorn alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Barsingerhorn.

Bekijk alle koopwoningen in Barsingerhorn. Zoek je huurwoning in Barsingerhorn? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Barsingerhorn

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Barsingerhorn is 3.366 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.658 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Barsingerhorn

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Barsingerhorn vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Barsingerhorn

Barsingerhorn bestaat uit 20 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.