Huizenprijzen en de huizenmarkt in Asten

Begrijp de huizenprijzen in Asten met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Asten

Asten is een plaats in de gemeente Asten. Deze plaats telt volgens het CBS 16.705 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 59 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Asten. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 497.155 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 59
Gemiddelde vraagprijs € 497.155
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Asten

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Asten is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Asten moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Asten.

Woningen recent verkocht in Asten

Er zijn recent 59 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Asten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Asten.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Asten. Een eengezinswoning in Asten komt het meest (70%) voor. Daarna komt een galerijflat met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Asten

In Asten wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Asten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Asten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Asten

Starterswoningen in Asten zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Asten zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Asten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Asten? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Asten

Wil je een huis kopen in Asten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Asten . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Asten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Asten.

Bekijk alle koopwoningen in Asten. Zoek je huurwoning in Asten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Asten

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Asten is 3.171 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.176 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Asten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Asten vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Asten

Asten bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.