logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Asten

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Asten met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Asten

Asten is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 17.242 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 72 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Asten. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 356.476.

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 72
Gemiddelde vraagprijs € 505.228
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 356.476
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Asten

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Asten is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Asten moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Asten.

Woningen recent verkocht in Asten

Er zijn recent 72 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Asten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Asten.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Asten. Een eengezinswoning in Asten komt het meest (72%) voor. Daarna komt een galerijflat met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Asten

In Asten wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Asten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Asten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Asten

Starterswoningen in gemeente Asten zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Asten zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Asten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Asten? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Asten

Wil je een huis kopen in gemeente Asten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Asten . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Asten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Asten.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Asten. Zoek je huurwoning in gemeente Asten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Asten

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Asten is 3.147 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.280 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Asten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Asten vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Asten

De gemeente Asten telt 3 plaatsen.

Asten Heusden Ommel

Wijken van Asten

Asten bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.