logo Huispedia

€ 419.000 k.k. (€ 9.109/m²)

Redelijke vraagprijs
Onder bod

Rinus Michelslaan 131 1061 MB Amsterdam

€ 419.000 k.k. Redelijke vraagprijs
Realistische vraagprijs € 424.000 - 454.000
Wonen 46 m2
Kamers 3
Ons realistische bod
€ 000.000
Hoeveel moet ik bieden op deze woning?

modern kindvriendelijke buurt goed bereikbaar

Welkom in deze moderne, zeer energiezuinige en lichte woning (46m2) met 1 slaapkamer, woonkeuken, bijkeuken, garage en fietsberging. Het complex is gebouwd in 2020 en is gelegen in de jonge woonwijk Laan van Spartaan met alle gemakken op een steenworp afstand gelegen. U bent van harte welkom voor een bezichtiging!
 
***English text below***

Indeling:
Gezamenlijke entree. Per lift bereikt u de zevende verdieping. Hal met toegang tot alle vertrekken. Te beginnen met de keurige badkamer met inloopdouche en wastafel. Daarnaast is de gezellige living gelegen, met grote raampartijen en prachtig uitzicht over de nabijgelegen sportvelden. De moderne keuken is van alle gemakken voorzien. Ook in de slaapkamer is er een rijkelijke natuurlijke lichtinval. In de ruime berging treft u de benodigde aansluitingen voor een wasmachine en droger.

In de ondergelegen garage is er een eigen parkeerplaats en kunnen bewoners gebruik maken van de gemeenschappelijke fietsenstalling.

Deze woning is zeer energiezuinig, zelfs in de winter is het met heel weinig kosten lekker warm.

Locatie:
In Amsterdam-West, nét buiten de Ring A10, is sinds 2010 gebouwd aan Laan van Spartaan. Een frisse nieuwe stadswijk met een mix van meer dan 1.600 woningen én een breed scala aan gemengde functies. Een bijzondere woonbuurt met een 21e eeuws en stads-sportief karakter; tussen de sportvelden én vlak bij de gonzende binnenstad van Amsterdam.
De Rinus Michelslaan is onderdeel van de nieuwe wijk “De Laan van Spartaan”. Tot een aantal jaren geleden was dit een locatie voor een aantal voetbalvelden, maar dat is getransformeerd tot een hippe en mooie woonwijk.
Het hart van de buurt vormen de nieuw aangelegde sportvelden.
Het OLVG-ziekenhuis West ligt op korte afstand van deze wijk.
Qua recreatie en natuur heeft u hier de keuze uit drie verschillende parken op loop- of fietsafstand. Het Erasmuspark, Sloterpark én het Rembrandtpark liggen op enkele honderden meters van de woning.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid van dit stuk stad is zeer goed.
Metrostation Jan van Galenstraat ligt op loopafstand, terwijl tramlijn 13 een halte heeft in de Jan Tooropstraat , op de hoek met de Jan van Galenstraat.
De Ring-A10 West ligt op nog geen honderd meter van de woning, terwijl de Jan van Galenstraat (S-105) een snelle verbinding met het centrum van de stad vormt.

Parkeren:
Er is een eigen parkeerplek in parkeergarage in de onderbouw. Bezoekers kunnen betaald parkeren in dezelfde parkeergarage.

Bijzonderheden:
- Modern complex uit 2020 met lift
- Goed onderhouden appartement van 46m2 op de zevende etage
- 1 slaapkamer
- Woonkeuken en bijkeuken
- Eigen parkeerplaats in de ondergelegen garage
- Gemeenschappelijke fietsenstalling
- Energielabel A
- Volledig voorzien van dubbel glas en goed geïsoleerd
- Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming
- Verwarming middels stadsverwarming
- Voorschot stadsverwarming € 115,- per maand
- Erfpachtkosten incl parkeerplaats € 45,92 per maand
- Gezonde VvE professioneel beheerd, maandelijkse servicekosten incl parkeerplaats € 106,- per maand
- Oplevering in overleg.

***English text***

Welcome to this modern, very energy-efficient and bright house (46m2) with 1 bedroom, kitchen/diner, utility room, garage and bicycle shed. The complex was built in 2020 and is located in the young residential area Laan van Spartaan with all amenities a stone's throw away. You are very welcome for a viewing!

Layout:
Communal entrance. You can reach the seventh floor by elevator. Hall with access to all rooms. Starting with the neat bathroom with walk-in shower and sink. The cozy living room is also located, with large windows and a beautiful view of the nearby sports fields. The modern kitchen is fully equipped. There is also plenty of natural light in the bedroom. In the spacious storage room you will find the necessary connections for a washing machine and dryer.

There is a private parking space in the underground garage and residents can use the communal bicycle shed.

This house is very energy efficient, even in winter it is nice and warm at very little cost.

Location:
In Amsterdam-West, just outside the A10 ring road, Laan van Spartaan has been under construction since 2010. A fresh new urban district with a mix of more than 1,600 homes and a wide range of mixed functions. A special residential area with a 21st century and urban-sporty character; between the sports fields and close to the bustling city center of Amsterdam.
The Rinus Michelslaan is part of the new district “De Laan van Spartaan”. Until a few years ago, this was a location for a number of football fields, but it has been transformed into a hip and beautiful residential area.
The newly constructed sports fields form the heart of the neighborhood.
The OLVG West hospital is a short distance from this district.
In terms of recreation and nature, you can choose from three different parks within walking or cycling distance. The Erasmus Park, Sloterpark and the Rembrandt Park are a few hundred meters from the house.

Accessibility:
The accessibility of this part of the city is very good.
Jan van Galenstraat metro station is within walking distance, while tram line 13 has a stop in Jan Tooropstraat, on the corner with Jan van Galenstraat.
The Ring-A10 West is less than a hundred meters from the house, while the Jan van Galenstraat (S-105) provides a fast connection to the city center.

Parking:
There is a private parking space in the parking garage in the basement. Visitors can park for a fee in the same parking garage.

Particularities:
- Modern complex from 2020 with elevator
- Well-maintained apartment of 46m2 on the seventh floor
- 1 bedroom
- Kitchen and utility room
- Own parking space in the underground garage
- Communal bicycle shed
- Energy label A
- Fully equipped with double glazing and well insulated
- The entire apartment has underfloor heating
- Heating through district heating
- Advance payment for district heating € 115 per month
- Leasehold costs including parking space € 45.92 per month
- Healthy VvE professionally managed, monthly service costs including parking € 106 per month
- Delivery in consultation.

Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Den Uyl Real Estate, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Kenmerken

Overdracht
Bouw
 • Soort appartement Bovenwoning
 • Soort bouw Nieuwbouw
 • Bouwjaar 2020
 • Soort dak Platdak
Energie
Oppervlakten & inhoud
 • Woonoppervlakte 46 m2
 • Inhoud 153 m3
Indeling
 • Aantal kamers 3 kamers (1 slaapkamer)
 • Aantal badkamers 1 badkamer
 • Badkamervoorzieningen douche, inloopdouche, toilet, wastafel, vloerverwarming
 • Aantal woonlagen 1 woonlaag
 • Gelegen op 7e verdieping
 • Voorzieningen vloerverwarming
 • Keuken Open keuken
 • Keukenvoorzieningen vaatwasmachine, koelvriescombinatie, combi magnetron, espressomachine, inductiekookplaat, plafond afzuigkap, vriezer, kunststof werkblad, koelkast
Buitenruimte
 • Ligging woning in woonwijk
Garage
 • Soort garage Garage mogelijkheid
Parkeergelegenheid
 • Soort parkeergelegenheid Eigen parkeergarage
Onderhoud
 • Binnen Uitstekend
 • Buiten Uitstekend
Vereniging van Eigenaren
 • Maandelijkse bijdrage € 106 per maand

Woningwaarde met biedadvies Realistische woningwaarde van Rinus Michelslaan 131 in Amsterdam

Realistische vraagprijs apr 2024

€ 424.000 - 454.000
+6.57% laatste 12 maanden

Vraagprijs

€ 419.000 € 9.109/m²
Redelijke vraagprijs

Ons realistische bod

€ 000.000
Bart
Bart Woningmarktexpert bij Huispedia

De woningwaarde van Rinus Michelslaan 131 in Amsterdam ligt tussen de 424.000 en 454.000 euro. De woning heeft een vraagprijs van € 419.000. De vraagprijs ligt dus rond de realistische vraagprijs van vandaag, ofwel de woning is realistisch in de markt gezet.Benieuwd hoeveel je in dit geval zou moeten bieden? Ontdek het met Huispedia Plus en krijg direct inzichten die alleen makelaars hebben.


Vergelijkbaar verkocht in de buurt Bekijk de top 19 vergelijkbare woningen die het grootste effect hebben op de waarde van Rinus Michelslaan 131.

Overeenkomst
Oppervlakte
Woningtype
Vraagprijs
Winnend bod
Verkocht in
Verwachte
verkoopprijs nu
Verwachte
m2 prijs nu
Burgemeester Cramergracht 120
Burgemeeste. 120 Amsterdam
82%
73 m² +27 m²
appartement
€ 350.000
€ 000.000
feb 2024
€ 000.000
€ 000.000
Burgemeester Cramergracht 42
Burgemeeste. 42 Amsterdam
79%
67 m² +21 m²
appartement
€ 325.000
€ 000.000
dec 2023
€ 000.000
€ 000.000
Burgemeester Cramergracht 20
Burgemeeste. 20 Amsterdam
78%
71 m² +25 m²
appartement
€ 375.000
€ 000.000
dec 2023
€ 000.000
€ 000.000
Willem Augustinstraat 292
Willem Augu. 292 Amsterdam
75%
71 m² +25 m²
appartement
€ 415.000
€ 000.000
okt 2023
€ 000.000
€ 000.000

Bekijk alle 19 verkochte woningen in de buurt


Biedgedrag in de buurt Het biedgedrag bij vergelijkbare woningen in de laatste 12 maanden.

2
onderboden
1
op vraagprijs
12
overboden

Bekijk de huidige trend van het biedgedrag


Tijdlijn met verborgen prijsaanpassingen Bekijk of Rinus Michelslaan 131 eerder te koop gestaan en ontdek de originele vraagprijs.

Datum Status Vraagprijs
24-02-2024
Te koop
€ 419.000
Den Uyl Real Estate Den Haag
24-07-2023
Uit de verkoop
€ 000.000
Door makelaar
20-06-2021
Te koop
€ 000.000
Door eigenaar

Bekijk alle verborgen prijsaanpassingen


Maandlasten Wat worden mijn maandlasten?

20,950
Je bedrag 800,- /mnd
Benieuwd hoeveel je maximaal kunt lenen?

Vergelijk 30+ hypotheekverstrekkers en bereken eenvoudig je maximale hypotheek. Zie zo direct wat je maximaal kunt lenen voor een woning.

Gemeente

Amsterdam


Geschatte belasting € 44,- /mnd

De getoonde cijfers zijn de gemiddelde voor de gemeente Amsterdam. Het geschatte totaalbedrag kan afwijken van de werkelijkheid. Dit is afhankelijk van de WOZ-waarde van Rinus Michelslaan 131 en het aantal bewoners.

Bekijk hier meer informatie over alle WOZ-waarden en OZB-tarieven van Amsterdam.

Geschatte kosten 21,- /mnd
 • 1 persoonAlleen
 • 2 persoonsSamen
 • klein gezinKlein gezin
 • Middel gezinMiddel gezin
 • Groot gezinGroot gezin
Geschatte kosten ,- /mnd
Geschatte kosten 25,95 /mnd
Geschatte kosten 100,- /mnd
Let op: Dit bedrag is een schatting. De precieze VvE-bijdrage voor Rinus Michelslaan 131 is nog niet bij ons bekend.

Bereikbaarheid De bereikbaarheid van Rinus Michelslaan 131 is redelijk tot goed.

Voorziening Afstand
Treinstation 0,28 km
Bushalte 0,15 km
Centrum 6,21 km
Snelweg afrit 0,45 km
Supermarkt 1,06 km
Kinderopvang 0,41 km
Basisonderwijs 0,70 km
Voortgezetonderwijs 0,78 km

Opzoek naar de beste makelaar in de buurt die bij jouw past? Makelaars vergelijken

Buurt

20%

Gezinnen met kinderen
Landelijk gemiddelde: 36%

€ 527.649

Gemiddelde vraagprijs
Landelijk gemiddelde: € 514.514

+1.8%

Woningwaarde jaartrend
Landelijk gemiddelde: +3.09%
Woningmarkt status

Oververhit

Kopers markt
Verkopers markt
Meer weten over de buurt?
Bekijk uitgebreide informatie over de huizenmarkt, de huizenprijzen en de inwoners van de buurt van Rinus Michelslaan 131.
Huispedia Plus

Weet direct wat je moet bieden op élke woning

Ideaal bij de zoektocht naar jouw nieuwe huis. Krijg direct biedadvies voor Rinus Michelslaan 131 met alle inzichten die alleen makelaars hebben.

Ideaal bij de zoektocht naar jouw nieuwe huis. Krijg direct biedadvies voor Rinus Michelslaan 131 met alle inzichten die alleen makelaars hebben. Met onder andere:

Onbeperkt biedadvies voor élke woning Alle vergelijkbaar verkochte woningen met winnend bod Tijdlijn met alle prijsaanpassingen Populariteit van élke woning Nooit meer advertenties

Voor Rinus Michelslaan 131 en élke andere woning in Nederland. Vanaf € 49. Je kunt opzeggen wanneer je wilt.

Hoe werkt Huispedia Plus
Krijg biedadvies voor élke woning

Ruim 60% biedt meer dan € 10.000 onnodig te veel. Dat kan anders. Weet altijd hoeveel je moet bieden met ons realistische biedadvies.

Hoe werkt Huispedia Plus

Onbeperkt biedadvies: Ruim 60% biedt meer dan € 10.000 onnodig te veel. Dat kan anders. Weet hoeveel je moet bieden met ons biedadvies.

Hoe werkt Huispedia Plus
Bekijk het winnende bod van alle vergelijkbare woningen

Vergelijk makkelijk alle winnende biedingen. Weet zo precies hoeveel er is geboden op alle vergelijkbaar verkochte woningen in de buurt.

Hoe werkt Huispedia Plus

Bekijk het winnende bod van alle vergelijkbaar verkochte woningen: Vergelijk makkelijk alle winnende biedingen. Weet zo precies hoeveel er is geboden op alle vergelijkbaar verkochte woningen in de buurt.

Hoe werkt Huispedia Plus
Direct inzicht in al het biedgedrag in de buurt

Ontdek gelijk of er op vergelijkbare woningen is onder- of overboden. Kom zo direct achter het huidige biedgedrag in de buurt.

Hoe werkt Huispedia Plus

Direct inzicht in al het biedgedrag in de buurt: Ontdek gelijk of er op vergelijkbare woningen is onder- of overboden.

Hoe werkt Huispedia Plus
Tijdlijn met alle verborgen prijsaanpassingen

Ontdek of de woning eerder te koop is gezet en of die in prijs is verhoogd of verlaagd. Weet zo altijd of de verkoper trucjes uithaalt.

Hoe werkt Huispedia Plus

Tijdlijn met alle verborgen prijsaanpassingen: Ontdek of de woning eerder te koop is gezet en of die in prijs is verhoogd of verlaagd. Weet zo altijd of de verkoper trucjes uithaalt.

Hoe werkt Huispedia Plus
Ken jouw concurrentie met de populariteit van elke woning

Weet van tevoren de interesse van échte potentiële kopers. Zo heb je altijd een realistisch beeld van jouw concurrentie.

Hoe werkt Huispedia Plus

Ken jouw concurrentie met de populariteit van elke woning: Weet van tevoren de interesse van échte potentiële kopers. Zo heb je altijd een realistisch beeld van jouw concurrentie.

Martin
Martin Kocht succesvol met Huispedia Plus

“Heb twee keer geboden met Huispedia Plus. De eerste lukte net niet maar de 2e was raak. Vooral dankzij jullie uitstekende analyse. Was geld meer dan waard.”

Ervaar het verschil
Onbeperkt biedadvies Alle vergelijkbaar verkochte woningen Tijdlijn met alle prijsaanpassingen Populariteit van élke woning Nooit meer advertenties
Martin
Martin Kocht succesvol met Huispedia Plus

“Erg handig tijdens de zoektocht. Heb twee keer geboden met HuispediaPlus. De eerste lukte net niet maar de 2e was wel raak.”

“Erg handig tijdens de zoektocht. Heb twee keer geboden met HuispediaPlus. De eerste lukte net niet maar de 2e was wel raak.”

Femke
Femke Kocht succesvol met Huispedia Plus

“Mijn nieuwe huis met onderbieden gekocht dankzij het bod van HuipediaPlus. Dit heeft me 13.000 bespaard!”

“Mijn nieuwe huis met onderbieden gekocht dankzij het bod van HuipediaPlus. Dit heeft me 13.000 bespaard!”

Vanaf € 49. Je kunt opzeggen wanneer je wilt.

Probeer Huispedia Plus