Wat is de Huispedia Waardebepaling?

Met de Huispedia Waardebepaling kan je gratis online de waarde bepalen van elke woning in Nederland. Élke? Ja, echt elke. Binnen 3 seconden krijg je de geschatte waarde van jouw huis of ruim 8 miljoen andere woningen in Nederland. Simpel.

woningwaarde
markt

Indicatie, geen taxatie.

Lijkt op elkaar, maar niet hetzelfde. Wel zo handig om te weten: de uitkomst van de waardebepaling is geen taxatie. Voor het aanvragen van een hypotheek heb je nog steeds een officiële taxatie nodig. Vergelijk hier de makelaars die je daarbij het best kunnen helpen. Benieuwd naar hoeveel je moet bieden? Lees hier meer. Of check jouw WOZ-waarde als je meer wilt weten over de WOZ-waarde van jouw woning.

Zie wat je woning nu & straks waard is.

Ontvang een maandelijkse update met de prijsontwikkeling van jouw woning en buurt. Zie daarnaast wat er rondom jouw huis gebeurt in de markt qua verkoop. Zo weet jij waar jouw huis staat in waarde en sta je sterker in je schoenen. Kijk hier wat je nog meer kan door jouw woning op Huispedia te beheren.

geld
das

Hypotheek advies op basis van de huidige waarde.

Van je maximale budget voor je nieuwe woning tot besparen op je huidige hypotheek met oversluiten. Wij helpen je aan waardevolle inzichten omtrent hypotheken van een deskundige hypotheekadviseur. Zo ben je altijd op de hoogte. Kijk hier voor meer informatie.

Altijd op de hoogte en neem zelf de regie.

Beheer jouw woning op Huispedia
en je bent altijd up-to-date.

Lees meer

Zoek je een woning?

Vind jouw droomhuis met het meest complete woningaanbod, inclusief het slapend aanbod. Zoek met extra uitgebreide informatie. Van bereikbaarheid tot geschatte marktwaarde.

Bekijk het aanbod

Klaar om te verkopen?

Of je helemaal zelf aan de slag wil, wat extra hulp nodig hebt of alles door een makelaar wilt laten doen. Wij helpen je op weg naar een succesvolle verkoop. Jij bepaalt.

Lees meer over verkopen