Alle woningmarktinfo Vleuten in gemeente Utrecht

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Vleuten

Een eerste blik op Vleuten

Vleuten is een plaats in de gemeente Utrecht. Deze plaats telt volgens het CBS 354.430 inwoners. Momenteel staan er 71 woningen te koop en zijn er recent 165 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vleuten. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 575.070 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 71
Woningen recent verkocht 165
Gemiddelde vraagprijs € 575.070
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Vleuten

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vleuten is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vleuten moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vleuten.

Woningen recent verkocht in Vleuten

Er zijn recent 165 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vleuten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vleuten.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vleuten. Een eengezinswoning in Vleuten komt het meest (63%) voor. Daarna komt een galerijflat met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vleuten

In Vleuten wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Vleuten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Vleuten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Vleuten
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Vleuten

Wil je een huis kopen in Vleuten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vleuten . Er staan momenteel 71 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vleuten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vleuten.

Zoek je huurwoning in Vleuten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Vleuten.

Huizenprijzen in Vleuten

Starterswoningen in Vleuten zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Vleuten zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vleuten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Vleuten? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Vleuten

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vleuten is 4.190 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.837 euro).

Leeftijden Vleuten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vleuten vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Vleuten

Vleuten bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen