Alle woningmarktinfo Velden in gemeente Venlo

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Velden

Een eerste blik op Velden

Velden is een plaats in de gemeente Venlo. Deze plaats telt volgens het CBS 101.155 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Velden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 515.489 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 20
Gemiddelde vraagprijs € 515.489
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Velden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Velden is 51 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Velden kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Velden

Er zijn recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Velden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Velden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Velden. Een eengezinswoning in Velden komt het meest (75%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Velden

In Velden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Velden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Velden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Velden
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Velden

Wil je een huis kopen in Velden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Velden . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Velden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Velden.

Zoek je huurwoning in Velden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Velden.

Huizenprijzen in Velden

Starterswoningen in Velden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Velden zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Velden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Velden? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Velden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Velden is 2.215 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.312 euro).

Leeftijden Velden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Velden vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Velden

Velden bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen