Koopwoningen in Velden

Bekijk alle 10 woningen te koop in Velden. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Velden die je zoekt.

Makelaars in Velden

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Velden? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Velden. Een koopwoning bezichtigen in Velden? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Velden

Er staan 10 woningen te koop in Velden die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Velden.

Huis te koop in Velden

Velden is een plaats in de gemeente Venlo binnen de provincie Limburg. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Velden ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Velden. Kan je jouw woning niet vinden in Velden? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Velden op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Velden? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Velden! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Velden, koophuizen Velden of 2 kamer woningen Velden.
Instellingen zijn opgeslagen