Alle woningmarktinfo Klingerberg in Venlo

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Klingerberg

Een eerste blik op Klingerberg

Klingerberg is een wijk in de gemeente Venlo. Deze wijk telt volgens het CBS 3.880 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Klingerberg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 239.995 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 239.995
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Klingerberg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Klingerberg is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Klingerberg kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Klingerberg

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Klingerberg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Klingerberg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Klingerberg. Een eengezinswoning in Klingerberg komt het meest (71%) voor. Daarna komt een portiekflat met 26% het meest voor.

Gezinssamenstelling Klingerberg

In Klingerberg wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Klingerberg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Klingerberg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Klingerberg
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Klingerberg

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Klingerberg vergeleken met de Venlo en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Klingerberg

Wil je een huis kopen in Klingerberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Klingerberg . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Klingerberg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Klingerberg.

Zoek je huurwoning in Klingerberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Klingerberg.

Huizenprijzen in Klingerberg

Starterswoningen in Klingerberg zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Klingerberg zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Klingerberg zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Klingerberg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Klingerberg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Klingerberg is 2.105 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.957 euro).

Leeftijden Klingerberg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Klingerberg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Klingerberg

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Klingerberg? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Klingerberg

Klingerberg-Zuid Klingerberg-Noord

Instellingen zijn opgeslagen