Alle woningmarktinfo Venlo-Oost-Zuid in Venlo

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Venlo-Oost-Zuid

Een eerste blik op Venlo-Oost-Zuid

Venlo-Oost-Zuid is een wijk in de gemeente Venlo. Deze wijk telt volgens het CBS 5.455 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Venlo-Oost-Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 541.535 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 541.535
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Venlo-Oost-Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Venlo-Oost-Zuid is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Venlo-Oost-Zuid kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Venlo-Oost-Zuid

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Venlo-Oost-Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Venlo-Oost-Zuid.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Venlo-Oost-Zuid. Een eengezinswoning in Venlo-Oost-Zuid komt het meest (52%) voor. Daarna komt een villa met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Venlo-Oost-Zuid

In Venlo-Oost-Zuid wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Venlo-Oost-Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Venlo-Oost-Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Venlo-Oost-Zuid
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Venlo-Oost-Zuid

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Venlo-Oost-Zuid vergeleken met de Venlo en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Venlo-Oost-Zuid

Wil je een huis kopen in Venlo-Oost-Zuid? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Venlo-Oost-Zuid . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Venlo-Oost-Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Venlo-Oost-Zuid.

Zoek je huurwoning in Venlo-Oost-Zuid? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Venlo-Oost-Zuid.

Huizenprijzen in Venlo-Oost-Zuid

Starterswoningen in Venlo-Oost-Zuid zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Venlo-Oost-Zuid zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Venlo-Oost-Zuid zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Venlo-Oost-Zuid? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Venlo-Oost-Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Venlo-Oost-Zuid is 2.360 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.696 euro).

Leeftijden Venlo-Oost-Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Venlo-Oost-Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Venlo-Oost-Zuid

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Venlo-Oost-Zuid? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Venlo-Oost-Zuid

Vierpaardjes Dr. Poelsplein e.o. Jezuïtenbuurt Vogelbuurt Bloemenbuurt Casinoflat Postwegflat Stalberg (midden) Stalberg-oost Grote Hei Keulse Barriére Auxillatrix

Instellingen zijn opgeslagen