Alle woningmarktinfo Blerick-Noord in Venlo

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Blerick-Noord

Een eerste blik op Blerick-Noord

Blerick-Noord is een wijk in de gemeente Venlo. Deze wijk telt volgens het CBS 5.740 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Blerick-Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 267.975 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 267.975
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Blerick-Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Blerick-Noord is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Blerick-Noord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Blerick-Noord.

Woningen recent verkocht in Blerick-Noord

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Blerick-Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Blerick-Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Blerick-Noord. Een eengezinswoning in Blerick-Noord komt het meest (43%) voor. Daarna komt een maisonnette met 35% het meest voor.

Gezinssamenstelling Blerick-Noord

In Blerick-Noord wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Blerick-Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Blerick-Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Blerick-Noord
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Blerick-Noord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Blerick-Noord vergeleken met de Venlo en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Blerick-Noord

Wil je een huis kopen in Blerick-Noord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Blerick-Noord . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Blerick-Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Blerick-Noord.

Zoek je huurwoning in Blerick-Noord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Blerick-Noord.

Huizenprijzen in Blerick-Noord

Starterswoningen in Blerick-Noord zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Blerick-Noord zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Blerick-Noord zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Blerick-Noord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Blerick-Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Blerick-Noord is 2.256 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.968 euro).

Leeftijden Blerick-Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Blerick-Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Blerick-Noord

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Blerick-Noord? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Blerick-Noord

Smeliënkamp Vastenavondkamp-Noord Vastenavondkamp-Zuid

Instellingen zijn opgeslagen