logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Veghel

Begrijp de huizenprijzen in Veghel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Veghel

Veghel is een plaats in de gemeente Meierijstad. Deze plaats telt volgens het CBS 83.715 inwoners. Momenteel staan er 68 woningen te koop en zijn er recent 215 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Veghel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 502.086 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 68
Woningen recent verkocht 215
Gemiddelde vraagprijs € 502.086
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Veghel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Veghel is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Veghel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Veghel.

Woningen recent verkocht in Veghel

Er zijn recent 215 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Veghel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Veghel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Veghel. Een eengezinswoning in Veghel komt het meest (64%) voor. Daarna komt een galerijflat met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Veghel

In Veghel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Veghel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Veghel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Veghel

Starterswoningen in Veghel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Veghel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Veghel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Veghel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Veghel

Wil je een huis kopen in Veghel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Veghel . Er staan momenteel 68 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Veghel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Veghel.

Bekijk alle koopwoningen in Veghel. Zoek je huurwoning in Veghel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Veghel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Veghel is 3.509 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.090 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Veghel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Veghel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Veghel

Veghel bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.