De Huizenmarkt in Veghel (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Veghel

Woningmarkt Veghel

Veghel is een plaats in de gemeente Meierijstad. Deze plaats telt volgens het CBS 56.380 inwoners. Momenteel staan er 110 woningen te koop en zijn er recent 285 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Veghel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 449.749 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 110
Woningen recent verkocht 285
Gemiddelde vraagprijs € 449.749
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Veghel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Veghel is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Veghel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Veghel.

Woningen recent verkocht in Veghel

Er zijn recent 285 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Veghel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Veghel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Veghel. Een eengezinswoning in Veghel komt het meest (64%) voor. Daarna komt een galerijflat met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Veghel

In Veghel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Veghel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Veghel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Veghel
Binnenring: Nederland

Veghel waar ligt dat?

Woningen te koop Veghel

Wil je een huis kopen in Veghel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Veghel . Er staan momenteel 110 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Veghel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Veghel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Veghel. Zoek je huurwoning in Veghel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Veghel

Starterswoningen in Veghel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Veghel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Veghel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Veghel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Veghel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Veghel is 3.124 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.956 euro).

Leeftijden Veghel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Veghel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Veghel

Veghel bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.