Huizenmarkt Erp in Erp (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Erp

Woningmarkt Erp

Erp is een wijk in de plaats Erp binnen de gemeente Meierijstad. Deze wijk telt volgens het CBS 6.820 inwoners. Momenteel staan er 24 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Erp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 676.636 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 24
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 676.636
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Erp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Erp is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Erp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Erp.

Woningen recent verkocht in Erp

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Erp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Erp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Erp. Een eengezinswoning in Erp komt het meest (67%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Erp

In Erp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Erp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Erp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Erp
Binnenring: Nederland

Erp waar ligt dat?

Woningen te koop Erp

Wil je een huis kopen in Erp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Erp . Er staan momenteel 24 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Erp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Erp.

Bekijk hier alle koopwoningen in Erp. Zoek je huurwoning in Erp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Erp

Starterswoningen in Erp zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Erp zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Erp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Erp? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Erp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Erp is 3.324 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.028 euro).

Leeftijden Erp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Erp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Erp

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Erp? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Erp

Boerdonk Bolst Buitengebied Boerdonk Buitengebied Erp Buitengebied Geregt Buitengebied Hurkske en Hoek Buitengebied Keldonk Buitengebied Kraanmeer en Veluwe Empeldonk Erp Centrum Erp Zuid Keldonk Vlaskamp