Huizenmarkt Veghel in Veghel (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Veghel

Woningmarkt Veghel

Veghel is een wijk in de plaats Veghel binnen de gemeente Meierijstad. Deze wijk telt volgens het CBS 31.575 inwoners. Momenteel staan er 138 woningen te koop en zijn er recent 141 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Veghel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 431.921 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 138
Woningen recent verkocht 141
Gemiddelde vraagprijs € 431.921
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Veghel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Veghel is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Veghel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Veghel.

Woningen recent verkocht in Veghel

Er zijn recent 141 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Veghel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Veghel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Veghel. Een eengezinswoning in Veghel komt het meest (63%) voor. Daarna komt een galerijflat met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Veghel

In Veghel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Veghel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Veghel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Veghel
Binnenring: Nederland

Veghel waar ligt dat?

Woningen te koop Veghel

Wil je een huis kopen in Veghel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Veghel . Er staan momenteel 138 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Veghel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Veghel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Veghel. Zoek je huurwoning in Veghel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Veghel

Starterswoningen in Veghel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Veghel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Veghel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Veghel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Veghel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Veghel is 3.095 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.914 euro).

Leeftijden Veghel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Veghel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Veghel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Veghel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Veghel

't Ven Oost 't Ven West Amert en Binnenveld Bloemenwijk Buitengebied Driehuizen en Hazelberg Buitengebied Eerde Buitengebied Heuvel en Havelt Buitengebied Jekschot Buitengebied Mariaheide Buitengebied Sportpark en Dorshout Buitengebied Zijtaart Bunderse Hoek Noord Bunderse Hoek Zuid Busselbunders De Scheifelaar Doornhoek en Kempkens Dubbelen Eerde Erpseweg Zuid Heibunders Hoogeinde Koolenkampen en Iepenlaan Laarbunders Leest Leest Noord Mariaheide Oranjewijk en Dorsveld Oude ontginning Veghel Centrum Veghel Zuid 1 Veghel Zuid 2 Vijverwijk Zijtaart