Huizenprijzen en de huizenmarkt in Fauna in Veendam

Begrijp de huizenprijzen in Fauna te Veendam met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Fauna te Veendam

Fauna is een straat in de plaats Veendam binnen de gemeente Veendam . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Fauna in Veendam. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 472.829
Percentage gezinnen met kinderen 45%

Verkoopduur woningen in Fauna

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Fauna is 59 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Fauna kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Fauna

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Fauna. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Fauna.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Fauna. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Fauna

In Fauna wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Fauna

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Fauna (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Fauna te Veendam

Starterswoningen in Fauna te Veendam zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Fauna te Veendam zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Fauna te Veendam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Fauna te Veendam? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Fauna te Veendam

Wil je een huis kopen in Fauna te Veendam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Fauna te Veendam . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Fauna alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Fauna.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Fauna te Veendam.

Bekijk alle koopwoningen in Fauna te Veendam. Zoek je huurwoning in Fauna te Veendam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Fauna

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Fauna is 3.814 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.956 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Fauna

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Fauna vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Fauna in Veendam

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Fauna te Veendam.

Adres Postcode Status
Fauna 4 9642 LX Niet beschikbaar