Alle woningmarktinfo Uithuizen in gemeente Het Hogeland

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Uithuizen

Een eerste blik op Uithuizen

Uithuizen is een plaats in de gemeente Het Hogeland. Deze plaats telt volgens het CBS 48.095 inwoners. Momenteel staan er 18 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Uithuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 254.155 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 18
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 254.155
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Uithuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Uithuizen is 56 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Uithuizen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Uithuizen

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Uithuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Uithuizen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Uithuizen. Een eengezinswoning in Uithuizen komt het meest (52%) voor. Daarna komt een portiekflat met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Uithuizen

In Uithuizen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Uithuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Uithuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Uithuizen
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Uithuizen

Wil je een huis kopen in Uithuizen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Uithuizen . Er staan momenteel 18 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Uithuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Uithuizen.

Zoek je huurwoning in Uithuizen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Uithuizen.

Huizenprijzen in Uithuizen

Starterswoningen in Uithuizen zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Uithuizen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Uithuizen zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Uithuizen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Uithuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Uithuizen is 1.717 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.621 euro).

Leeftijden Uithuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Uithuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Uithuizen

Uithuizen bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen