De Huizenmarkt in Tienhoven (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Tienhoven

Woningmarkt Tienhoven

Tienhoven is een plaats in de gemeente Stichtse Vecht. Deze plaats telt volgens het CBS 62.730 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tienhoven. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 854.195 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 854.195
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Tienhoven

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tienhoven is 46 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tienhoven kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Tienhoven

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tienhoven. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tienhoven.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tienhoven. Een eengezinswoning in Tienhoven komt het meest (44%) voor. Daarna komt een bungalow met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tienhoven

In Tienhoven wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Tienhoven

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Tienhoven (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Tienhoven
Binnenring: Nederland

Tienhoven waar ligt dat?

Woningen te koop Tienhoven

Wil je een huis kopen in Tienhoven? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tienhoven . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tienhoven alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tienhoven.

Bekijk hier alle koopwoningen in Tienhoven. Zoek je huurwoning in Tienhoven? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Tienhoven

Starterswoningen in Tienhoven zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Tienhoven zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tienhoven zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Tienhoven? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Tienhoven

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tienhoven is 5.434 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (6.545 euro).

Leeftijden Tienhoven

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tienhoven vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Tienhoven

Tienhoven bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.