Alle woningmarktinfo Tienhoven in gemeente Stichtse Vecht

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Tienhoven

Een eerste blik op Tienhoven

Tienhoven is een plaats in de gemeente Stichtse Vecht. Deze plaats telt volgens het CBS 62.730 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tienhoven. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 828.333 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 828.333
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Tienhoven

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tienhoven is 45 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tienhoven kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Tienhoven

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tienhoven. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tienhoven.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tienhoven. Een eengezinswoning in Tienhoven komt het meest (45%) voor. Daarna komt een bungalow met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tienhoven

In Tienhoven wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Tienhoven

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Tienhoven (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Tienhoven
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Tienhoven

Wil je een huis kopen in Tienhoven? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tienhoven . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tienhoven alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tienhoven.

Zoek je huurwoning in Tienhoven? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Tienhoven.

Huizenprijzen in Tienhoven

Starterswoningen in Tienhoven zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Tienhoven zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tienhoven zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Tienhoven? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Tienhoven

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tienhoven is 6.542 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (6.372 euro).

Leeftijden Tienhoven

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tienhoven vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Tienhoven

Tienhoven bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen