Huizenprijzen en de huizenmarkt in Swifterbant

Begrijp de huizenprijzen in Swifterbant met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Swifterbant

Swifterbant is een plaats in de gemeente Dronten. Deze plaats telt volgens het CBS 40.725 inwoners. Momenteel staan er 17 woningen te koop en zijn er recent 44 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Swifterbant. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 382.776 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 17
Woningen recent verkocht 44
Gemiddelde vraagprijs € 382.776
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Swifterbant

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Swifterbant is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Swifterbant moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Swifterbant.

Woningen recent verkocht in Swifterbant

Er zijn recent 44 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Swifterbant. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Swifterbant.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Swifterbant. Een eengezinswoning in Swifterbant komt het meest (82%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Swifterbant

In Swifterbant wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Swifterbant

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Swifterbant (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Swifterbant

Starterswoningen in Swifterbant zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Swifterbant zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Swifterbant zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Swifterbant? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Swifterbant

Wil je een huis kopen in Swifterbant? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Swifterbant . Er staan momenteel 17 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Swifterbant alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Swifterbant.

Bekijk alle koopwoningen in Swifterbant. Zoek je huurwoning in Swifterbant? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Swifterbant

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Swifterbant is 3.061 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.829 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Swifterbant

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Swifterbant vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Swifterbant

Swifterbant bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.