logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Biddinghuizen in Biddinghuizen

Begrijp de huizenprijzen in Biddinghuizen Dronten met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Biddinghuizen Dronten

Biddinghuizen is een wijk in de plaats Biddinghuizen binnen de gemeente Dronten. Deze wijk telt volgens het CBS 7.055 inwoners. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 44 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Biddinghuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 365.742 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 44
Gemiddelde vraagprijs € 365.742
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Biddinghuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Biddinghuizen is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Biddinghuizen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Biddinghuizen.

Woningen recent verkocht in Biddinghuizen

Er zijn recent 44 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Biddinghuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Biddinghuizen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Biddinghuizen. Een eengezinswoning in Biddinghuizen komt het meest (65%) voor. Daarna komt een galerijflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Biddinghuizen

In Biddinghuizen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Biddinghuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Biddinghuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Biddinghuizen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Biddinghuizen vergeleken met de Dronten en Nederland.

Huizenprijzen in Biddinghuizen Dronten

Starterswoningen in Biddinghuizen Dronten zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Biddinghuizen Dronten zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Biddinghuizen Dronten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Biddinghuizen Dronten? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Biddinghuizen Dronten

Wil je een huis kopen in Biddinghuizen Dronten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Biddinghuizen Dronten . Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Biddinghuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Biddinghuizen.

Bekijk alle koopwoningen in Biddinghuizen Dronten. Zoek je huurwoning in Biddinghuizen Dronten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Biddinghuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Biddinghuizen is 3.066 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (3.059 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Biddinghuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Biddinghuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Biddinghuizen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Biddinghuizen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Biddinghuizen

Oud-Biddinghuizen Buiten Oud-Biddinghuizen De Kaai Centrum Biddinghuizen De Baan Bremerpark De Graafschap Noorderbaan Oldebroekerweg Buitengebied Biddinghuizen