Huizenmarkt Biddinghuizen in Biddinghuizen (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Biddinghuizen

Woningmarkt Biddinghuizen

Biddinghuizen is een wijk in de plaats Biddinghuizen binnen de gemeente Dronten. Deze wijk telt volgens het CBS 6.295 inwoners. Momenteel staan er 25 woningen te koop en zijn er recent 87 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Biddinghuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 353.890 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 25
Woningen recent verkocht 87
Gemiddelde vraagprijs € 353.890
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Biddinghuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Biddinghuizen is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Biddinghuizen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Biddinghuizen.

Woningen recent verkocht in Biddinghuizen

Er zijn recent 87 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Biddinghuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Biddinghuizen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Biddinghuizen. Een eengezinswoning in Biddinghuizen komt het meest (64%) voor. Daarna komt een galerijflat met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Biddinghuizen

In Biddinghuizen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Biddinghuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Biddinghuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Biddinghuizen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Biddinghuizen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Biddinghuizen vergeleken met de Dronten en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Biddinghuizen waar ligt dat?

Woningen te koop Biddinghuizen

Wil je een huis kopen in Biddinghuizen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Biddinghuizen . Er staan momenteel 25 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Biddinghuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Biddinghuizen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Biddinghuizen. Zoek je huurwoning in Biddinghuizen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Biddinghuizen

Starterswoningen in Biddinghuizen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Biddinghuizen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Biddinghuizen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Biddinghuizen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Biddinghuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Biddinghuizen is 3.117 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.945 euro).

Leeftijden Biddinghuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Biddinghuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Biddinghuizen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Biddinghuizen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Biddinghuizen

Oud-Biddinghuizen Buiten Oud-Biddinghuizen De Kaai Centrum Biddinghuizen De Baan Bremerpark De Graafschap Noorderbaan Oldebroekerweg Buitengebied Biddinghuizen