Stroe in de gemeente Barneveld

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Stroe

Een eerste blik op Stroe

Stroe is een plaats in de gemeente Barneveld. Deze plaats telt volgens het CBS 62.695 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Stroe. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 576.837 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 576.837
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Stroe

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Stroe is 42 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Stroe kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Stroe

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stroe. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Stroe.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Stroe. Een eengezinswoning in Stroe komt het meest (70%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Stroe

In Stroe wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Stroe

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Stroe (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Stroe
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Stroe

Wil je een huis kopen in Stroe? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Stroe. Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Stroe alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Stroe.

Huizenprijzen in Stroe

Starterswoningen in Stroe zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Stroe zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Stroe zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Stroe? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Stroe

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Stroe is 3.813 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.399 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Stroe is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Stroe

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Stroe vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Stroe

Stroe bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen